Bruiloft
DJ

Wij helpen graag een VET huwelijksfeest te bouwen.

Allround bruiloft dj's

Door onze 12 jaar bruiloft ervaring zijn wij absoluut geen groentje in de trouwbranche. De afgelopen jaren hebben we 800+ bruiloften mogen voorzien van muziek. Sinds 2018 is er een unieke samenwerking ontstaan tussen verschillende bruiloft DJ's uit Nederland. Door deze samenwerking hebben wij een groot werkgebied (we zijn veelal actief in Breda, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven, Etten-Leur en omringende gemeenten), en kennen ook de meeste feestlocaties in deze regio. Jullie, wellicht toekomstige, bruiloft DJ is dus altijd in de buurt!

Offerte aanvragen >

100% DJ garantie

'Wat nou als onze DJ ziek is?' Deze vraag staat zeker in de top 3 van vragen die wij regelmatig krijgen. Logisch, want je wil dat jullie bruiloft goed geregeld is. Als je bij ons een bruiloft DJ boekt dan zorgen wij dat er altijd een DJ aanwezig zal zijn om een top feest te bouwen. Wij noemen dit de 100% DJ garantie.

Wat een fantastisch feest was het dankzij The Wedding DJ!
Robbie & Suzan, 1-8-2018

The Wedding DJ bestaat uit een team van DJ's en muzikanten. In eerste instantie matchen wij de beste DJ voor jullie muzieksmaak, maar mocht deze toch ziek zijn dan zorgen we voor een vervanger. Doordat alle afspraken en wensen zijn opgenomen in jullie online omgeving kunnen wij dit super snel en foutloos communiceren naar een andere dj.

Kortom: maak je geen zorgen. Wij zorgen dat het sowieso een goed feest wordt!

Muziek bruiloft dj

Wij draaien de muziek die jij of jullie gasten willen horen. Wij zijn geen 'club' of 'café' dj's die vaak hun eigen muziek draaien. Vooraf maken we, indien gewenst, uitgebreide afspraken over de muziek die gedraaid mag worden. Door het maken van goede afspraken kom je nooit voor verrassingen te staan.

Eén van onze vragen is bijvoorbeeld om na te denken over de muziek die jullie als bruidspaar absoluut niet willen horen. Dit kunnen volledige genres zijn maar ook bepaalde nummers. Alweer heel wat jaren geleden is het voorgekomen dat een van onze dj's een feestnummer van Guus Meeuwis ten gehore bracht. Echter viel dit nummer niet bij iedereen in de smaak omdat dat nummer recentelijk gedraaid was op de ceremonie van een dierbare. Door dit soort momenten kan een feest tijdelijk een domper krijgen. Uiteraard willen we dit voorkomen.

bruiloft dj met feestgasten
Foto: Cfoto

Veel leuker is om over de muziek na te denken die jullie willen horen. Ook wel de must nummers genoemd. Het is helemaal niet erg om muziek door te geven die wij moeten draaien. Wat is er nou fijner om die topper te draaien waar jullie vriendengroep helemaal op los gaat.

Al deze afspraken noteren wij in jullie persoonlijke mijn.twdj.nl website. Meer informatie over mijn.twdj.nl lees je hier.

Met of zonder apparatuur

Wij draaien het liefst met onze eigen apparatuur omdat we dan de kwaliteit kunnen garanderen waar wij voor staan. Het komt ook wel eens voor dat een feestlocatie al apparatuur heeft en dat wij hier gebruik van moeten maken. Uiteraard is dat ook mogelijk. Als dit van toepassing is dan nemen wij altijd zelf contact op met de feestlocatie, of eigenaar van de apparatuur, om te controleren of dit voldoet.

drive-in show gold
Foto: Bas Driessen Photography

In de meeste gevallen nemen wij onze eigen drive-in show mee. Hier zijn verschillende keuze in die we ook vooraf uitgebreid bespreken. Naast de 3 standaard keuzes zijn de shows naar wens uit te breiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan floorspots of special effects zoals confetti.

Bruiloft DJ huren

Ben je van plan om een DJ in te huren dan staan wij je uiteraard tot dienst. Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk en daarom nodigen wij jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Neem hiervoor contact met ons op. Ben je vooraf benieuwd naar onze aanpak, bekijk dan onderstaand onze werkwijze.

1.
Persoonlijk contact
 • In een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden.
 • Ontvang inloggegevens
  Wij werken met een geavanceerd online systeem waarin alle wensen en afspraken genoteerd worden.
2.
Laat jullie voorkeur weten
 • Na het eerste gesprek heb je een hoop ideeën opgedaan wat tof zou zijn voor jullie feest. Wij vernemen graag welke show de voorkeur heeft.
3.
Ontvang een offerte
 • Ontvang vrijblijvend een offerte
  In deze offerte staat de show gespecificeerd inclusief eventuele extra toevoegingen.
 • Na jullie akkoord op de offerte gaan wij een overeenkomst in orde maken. Hierin staan alle afspraken die we samen overeengekomen zijn zoals tijden, prijzen, locaties e.d.
4.
Ontvang een overeenkomst
 • Ontvang een overeenkomst
  Controleer of alle gegevens kloppen zodat we zeker zijn dat er geen misverstanden zullen ontstaan.
 • Na een akkoord op de overeenkomst zal de optie omgezet worden naar een boeking. Dit houdt in dat de boeking definitief is.
 • Wij gaan de apparatuur voor jullie reserveren.
 • Wij gaan binnen ons team op zoek naar de beste DJ passend bij jullie voorkeuren.
5.
Kennismaking met de DJ
 • In mijn.twdj.nl zal jullie DJ zich voorstellen. Hier kunnen jullie alle informatie te weten komen over ons team.
 • In de week van jullie huwelijksfeest zal de DJ contact opnemen om de laatste puntjes op de i te zetten.
 • Ook ontvangen jullie een uitnodiging voor één van onze kennismakingsdagen. Op deze dagen is het mogelijk om face-to-face in gesprek te gaan.
6.
Party Time!
 • Vanaf dit moment is het alleen nog maar genieten!

Bruiloft dj met saxofonist

Twijfel je over een band of misschien een dj op jullie trouwfeest? Waarom niet gewoon het beste van twee werelden kiezen. Als bruiloft DJ kunnen wij alle gewenste muziek draaien, echter kan een live muzikant dit op een hele andere manier brengen. Afhankelijk van de soort muziek soms beter dan een DJ. Een muzikant kan live inspelen op de sfeer en reactie van de gasten. Een veel voorkomende combinatie de laatste jaren is een dj met sax. Deze wordt dan ook regelmatig bij ons geboekt.

bruiloft dj met saxofonist
Foto: Het Fotobedrijf

Onze saxofonisten hebben het conservatorium afgerond en zijn mede daarom echte muziekhelden. Een DJ past zijn muziekkeuze niet aan op de aanwezige muzikant. Dit zou gek zijn want we kiezen uiteraard de best passende muziek op dat moment. De sax maakt de keuze of het toegevoegde waarde heeft om met het gekozen nummer mee te spelen. In veel gevallen is dit mogelijk maar niet altijd. Met vele genres zoals: top 40, (deep)house en disco classics is het mogelijk om mee te spelen.

Bruiloft dj kosten

Wat kost een dj op jullie feest? Wij zijn hier heel open in. Simpel gezegd heeft dit te maken met een aantal factoren:

koptelefoon
1. De showkeuze

Welke setting vinden jullie het mooiste? Bekijk de mogelijkheden op onze drive-in show pagina.

klok
2. De tijden

Standaard draaien wij 5 aaneengesloten uren. Andere tijden zijn uiteraard mogelijk.

locatie
3. De feestlocatie

De plaats van de feestlocatie. Na 20km brengen wij kilometervergoeding in rekening. Voor bijzondere obstakels zoals trappen e.d. worden ook extra kosten in rekening gebracht.

hart
4. Extra's

Eventuele extra toevoegingen zoals bijvoorbeeld een saxofonist of special effects.

Bekijk voor een uitgebreid overzicht onze prijzen pagina.
Prijzen

Bruiloft dj recenties

De afgelopen 12 jaar hebben wij al vele trouwfeesten van muziek mogen voorzien. Iedere keer opnieuw worden wij kritisch beoordeeld, wat logisch is. We vinden dat ook alleen maar fijn en zo blijven we scherp. Naast de ervaringen van (ex) bruidsparen vragen wij ook regelmatig recenties van feestlocaties. Ook dit is erg belangrijk omdat deze samenwerking vlekkenloos moet verlopen om een top huwelijksfeest te organiseren.

Naast de recenties van bruidsparen en feestlocaties ondernemen wij ook zelf actie om onze dienstverlening op orde te houden. Mede om deze reden zijn wij lid van de NTBO (Nederlandse TrouwBranche Organisatie). Deze brancheorganisatie heeft het keurmerk trouwen in het leven geroepen. Dit keurmerk mag gedragen worden na een zware keuring die elk jaar opnieuw opgenomen wordt.

keurmerk trouwen

Reviews

Benieuwd wat andere bruidsparen van onze dienstverlening vinden?
Bekijk alle reviews op onze reviewpagina.

Meer reviews

Neem eens contact met ons op

Wij staan klaar voor al je vragen, opmerkingen, ideeën en huwelijksfeest-stress! Een huwelijksfeest is op meer dan honderden manieren in te vullen. De muzikale invulling is één van de te regelen zaken. Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring in het draaien van bruiloften en reeds 800+ feesten verzorgd. Voldoende ervaring om van jullie feest een succes te maken.

Wij ontzorgen graag! Laat eens wat van je horen.

Het contactformulier is succesvol verstuurd.
Je ontvangt een bevestiging van per mail.

Fout

Niet alle verplichte velden zijn (correct) ingevuld!

Verstuur >
Na het versturen van dit contactformulier nemen wij binnen 24 uur contact op.

Partners

Wij werken regelmatig samen met de onderstaande bedrijven.

Landgoed Wolfslaar.
botanic
ingenhousz
houtse meer
Strand binnen
Hoeve Klein Zundert
Bovendonk
Restaurant het Havenhuis
oesterdam
hotel nassau breda
de avenue
hier-locaties
the boathouse kralingen
restaurant de tuin
hotel de leijhof
Brasserie de berk
Keurmerk Trouwspecialist
Trouwgilde

Offerte aanvraag

Ben je benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden dan is het uiteraard mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken. Maar het is ook mogelijk om binnen een aantal minuten een offerte te ontvangen. Stel je eigen show samen met onze online offerte tool.

Mijn eigen show samenstellen >
The Wedding DJ - Celebrate Love

Etten-Leur
Sander 38,
4871 NB Etten-Leur

Breda
Wernhoutseweg 9D,
4881 GA Zundert

4.5 sterren Bruidsparen waarden ons met 4,9 sterren uit 5 op basis van 429 reviews.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Ook gebruiken we na toestemming cookies om content en advertenties te personaliseren. Bekijk onze cookieverklaring.
OK

whatsapp
<%= FB.Conversions("PageView")%>