Maurice
vanDijk

The Wedding DJ heeft meerdere gezichten. De komende weken stellen de personen achter de verschillende regio's zich voor. Deze week gaan we naar Breda en Goes.

Wie ben je?

Mijn naam is Maurice van Dijk, 23 jaar en geboren in het zeeuwse Goes. Op dit moment ben ik woonachtig in Breda.

Hoe ben je begonnen met draaien?

Op mijn 12e jaar had ik de mogelijkheid om te kijken hoe een DJ plaatjes draait op zijn DJ set. Hierbij mocht ik ook zelf proberen een plaatje te mixen. Hiermee is mijn hobby begonnen. Van mijn verjaardagsgeld had ik een DJ setje gekocht en urenlang geoefend op mijn zolderkamertje. Soms zo veel dat de buren mijn hobby niet altijd even leuk vonden. Na al het oefenen ben ik begonnen met het draaien op kinderfeestjes op mijn 14e. Ik werd steeds meer gevraagd voor feestjes waarna ik op mijn 16e voor het eerst in een Club mocht draaien. Club Devo in Goes. Ik was de eerste DJ van de avond. Stik zenuwachtig, want ik mocht voor het eerst in een grote club draaien. Na een uur draaien kreeg ik veel complimentjes van de DJ’s die na mij draaide en de mensen die mij hebben horen draaien.

Door deze boekingen kwamen meerdere boekingen en een residentie in een discotheek en cafe in Goes. Meerdere boekingen volgden en zelfs buiten Zeeland. Ik was achter de draaitafels te vinden op feestjes Rotterdam tot Eindhoven.

In 2013 heb ik mee gedaan aan de Dancetour DJ contest, die ik ook heb gewonnen. Omdat ik deze had gewonnen had ik de eer om op Dancetour Goes te draaien voor ±8000 man. Super toffe ervaring!

maurice fles

Hoe lang draai je al (bruiloften)?

Ik was 18 toen ik mijn eerste bruiloft draaide. In de afgelopen 5 jaar heb ik rond de 100 bruiloften gedraaid. Wat ik het leuke vind aan bruiloften is dat je altijd voor een verschillend publiek staat. Het is de taak van de DJ om op iedere sfeer in te kunnen spelen. Het persoonlijke contact met het publiek en het bruidspaar is ook iets wat het leuk maakt om op bruiloften te draaien.

bruiloft dj breda

Wat is je favoriete muziek?

Zelf luister ik altijd verschillende genre’s muziek. Het is net in welke mood ik ben, welke muziek ik luister. Mijn voorkeur ligt wel erg aan de kant van Deep-House (Ibiza style) en de hardere genres, zoals hardstyle.

maurice discobal

Waarom ben je aangesloten bij TWD?

TWD is opgezet door een groep vrienden/ collega DJ’s met dezelfde passie: een top huwelijksfeest neerzetten en achteraf kunnen zeggen dat het een zeer geslaagde avond was. Dit is ook een reden waarom ik ben aangesloten bij TWD. Mijn regio is Goes & Breda. Op dit moment ben ik woonachtig in Breda en door vele contacten in Goes en omstreken, omdat ik daar vandaan kom en veel heb gedraaid, heb ik ook deze regio op mij genomen. Met ondersteuning van TWD in de naastgelegen regio’s hoeven wij bijna nooit nee te zeggen tegen een aanvraag.

dj team ruggenTeam The Wedding DJ

Lees de verhalen van onze andere dj's op onze blog.

Offerte aanvraag

Ben je benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden dan is het uiteraard mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken. Maar het is ook mogelijk om binnen een aantal minuten een offerte te ontvangen. Stel je eigen show samen met onze online offerte tool.

Mijn eigen show samenstellen >
The Wedding DJ - Celebrate Love

Etten-Leur
Sander 38,
4871 NB Etten-Leur

Breda
Wernhoutseweg 9D,
4881 GA Zundert

4.5 sterren Bruidsparen waarden ons met 4,8 sterren uit 5 op basis van 442 reviews.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Ook gebruiken we na toestemming cookies om content en advertenties te personaliseren. Bekijk onze cookieverklaring.
OK

whatsapp
<%= FB.Conversions("PageView")%>